top of page

CAKESMASH SHOOT

Plakkerige
Handjes EnVieze,
Snoetjes

newbornshoot Leiden

Bij ons krijg je een volledig verzorgde cakesmash shoot, inclusief een prachtige taart, schattige outfits en mooie decoratie - alles wat nodig is om van deze speciale gelegenheid een feest te maken! Maar dat is nog niet alles. We besteden ook veel tijd aan het luisteren naar jullie wensen, zodat we voor elk kindje een unieke en op maat gemaakte setting kunnen creëren.

Wat betreft de beste tijd om te reserveren: we raden aan om je cakesmash fotoshoot ongeveer één tot twee maanden van tevoren te boeken. Op die manier hebben we voldoende tijd om alles voor te bereiden en ervoor te zorgen dat jouw kleintje de meest magische ervaring heeft op zijn of haar eerste verjaardag.

Dus waar wacht je nog op? Laat ons je helpen om de eerste verjaardag van je kleintje op een onvergetelijke manier te vieren met een cakesmash fotoshoot die jullie voor altijd bij zal blijven. Neem vandaag nog contact met ons op om je plekje te reserveren en bereid je voor op een dag vol plezier, gelach en prachtige herinneringen!

Het mag allemaal !

Welkom bij onze cakesmash fotoshoot ervaring - de perfecte manier om de eerste verjaardag van je kleintje te vieren! Waarom zou je een cakesmash shoot bij ons reserveren? Omdat we niet zomaar een fotoshoot aanbieden, maar een complete, onvergetelijke ervaring waarbij elk detail tot in de puntjes is verzorgd.

Een Jaar Vol
 Mijlpalen  

 

Cakesmash shoot Alphen aan den Rijn
"Wij hadden de beste cakesmash fotoshoot! De setting was prachtig en de fotograaf wist precies hoe ze onze kleintje op zijn gemak kon stellen!" 
- Mirjam, 2023 Cakesmashshoot Den Haag
bottom of page