top of page

STUDIO &ALBUM

ONTDEK
ONZE STUDIO &ALBUMS

Stap binnen in de prachtige studio van Fancyshootz Photography in Zoeterwoude, gelegen in de bruisende Randstad. Onze studio is volledig uitgerust om aan al jouw behoeften te voldoen, zodat jij je volledig kunt ontspannen en genieten van je fotoshoot.

Bij Fancyshootz Photography nemen we alle zorgen weg, zodat jij nergens aan hoeft te denken. Of je nu komt voor een zwangerschapsshoot, een gezinsportret of een cake smash sessie, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

In onze studio is er een ruime keuze aan props, achtergronden en meer, zodat we de perfecte setting kunnen creëren voor jouw fotoshoot.Bij Wij streven we ernaar om niet alleen prachtige foto's te maken, maar ook om een onvergetelijke ervaring te bieden. Kom langs en ontdek zelf wat onze studio te bieden heeft!

Newborn shoot Leiden
Zwangerschap shoot Leiden
ALBUMS

Je kleintjes groeien maar één keer op... Leg die onvervangbare herinneringen vast in een schitterend handgemaakt album. Je waardevolle foto's verdienen niets minder!"

WAAROM ZOU JE KIEZEN VOOR EEN ALBUM ?  

  • Tastbare Herinneringen: Een album biedt tastbare herinneringen die je keer op keer kunt bekijken en koesteren, in plaats van digitale bestanden die ergens op een harde schijf staan.

  • Vakmanschap: Albums zijn het resultaat van echt vakmanschap. Handmatig ingebonden pagina's, hoogwaardige prints en lay-flat ontwerpen getuigen van de zorg en toewijding die aan elk album wordt besteed.

  • Duurzaamheid: Met hoogwaardige materialen zoals Fuji fotopapier en PVC gelijmde pagina's blijven albums generaties lang mooi. Ze zijn bestand tegen de tand des tijds en kunnen worden doorgegeven aan toekomstige generaties als dierbare erfstukken.

  • Emotionele Waarde: Een album vertelt een verhaal en brengt emoties tot leven. Het bladeren door een album roept herinneringen op en brengt geliefden dichter bij elkaar.

  • Waarde voor je Geld: Hoewel een album wellicht een investering lijkt, is het de kosten meer dan waard. In vergelijking met andere uitgaven zoals diners of kortstondige ervaringen, biedt een album blijvende waarde en vreugde voor de lange termijn.

bottom of page