top of page

Zet de tijd eventjes stil en laat een mooie familie portret maken

Eén ding wat niet mag ontbreken binnen elke familie is een mooi familieportret.

Jouw familie het liefst terug zien op de familiefoto’s? Het wordt vaak als cadeau gegeven, een speciale gelegenheid te vieren of voor een mooie herinnering. Je familie is je dierbaarste bezit en daarom ook prachtig om te vereeuwigen; of iedereen nu jong is of niet.

Familiefotografie is een fotoshoot waarbij voornamelijk foto’s worden gemaakt van een familie. Dit kan variëren van een klein gezinnetje met alleen broers en zussen tot een grote, gezellige familie waarbij opa's, oma's, neven, nichtjes en papa's, mama's en alle kleinkinderen op de foto gaan. Met veel plezier maken wij een mooi familieportret waar de familie altijd naar kan terug kijken.

Tijdens een familieshoot zullen we in verschillende samenstellingen foto's maken. Foto's per gezin, wat individuele portretten van de kinderen, Opa en Oma samen, iedereen bij elkaar, zussen samen. We overleggen bij het begin van de shoot wat jullie belangrijk vinden om straks terug te zien in jullie fotogallerij.

 werkwijze en tarieven?

Werkwijze

Hoe gaan we te werk...
 

Vooraf bespreken we al jullie wensen telefonisch of via mail en plannen we Jouw  fotoshoot in. Je krijgt alle persoonlijke aandacht om ervoor te zorgen dat je foto's precies zijn hoe jij het wilt.

Reportage kosten
 

De high end reportage kosten bestaat uit een uitgebreide exclusieve sessie met expertise, geduld, materialen en een kundige nabewerking. Er wordt alle tijd genomen om jou de ultieme shoot ervaring te laten beleven. 
Let op de reportage kosten zijn exclusief foto's

 

Kies direct jouw foto's
 

Om jullie digitale herinnering tastbaar te maken, heb ik diverse high end fotoproducten geselecteerd wij werken met producten van kwaliteit. Na de fotoshoot zal ik jullie diverse mogelijkheden laten zien, waaruit een keuze gemaakt kan worden. Zo blijven jullie prachtige foto's voor altijd bestaan.

 

Reportage kosten

 


De shoot ervaring is een unieke persoonlijke fotoreportage met waanzinnige mooie beelden. Het is veel meer dan alleen wat foto’s.  Deze investering die je doet is maar €225!
Jouw allermooiste albums, wall art en foto’s kies je na de fotoshoot uit en zijn niet bij deze prijs inbegrepen. 
 

"De foto's zijn prachtig geworden. 

Daarnaast was je super lief, gastvrij en heel geduldig.

Heel erg bedankt voor de mooie foto's en je geduld."

-  Yasmina El Wali

Ervaringen

bottom of page