top of page

NEWBORN SHOOT

ONTDEK
ONS FINE-ART NEWBORN FOTOGRAFIE

Welkom bij onze professionele newborn fotografie studio! Wij leggen de kostbaarste momenten van pasgeboren baby's vast met ervaring en passie. Onze zorgvuldig samengestelde newborn fotoshoots vangen de schoonheid en tederheid van je baby. Als deskundige newborn fotograaf begrijpen we de waarde van dit bijzondere moment en creëren we een ontspannen en veilige omgeving voor de shoot.

newbornshoot Leiden

Bij het boeken van een newborn fotoshoot bij ons, profiteer je van onze expertise en toewijding aan kwaliteit. We werken met professionele apparatuur en beheersen de technieken om je baby op de meest liefdevolle en zorgzame manier vast te leggen. We begrijpen dat veiligheid voorop staat, daarom volgen we strikte hygiëne- en veiligheidsprotocollen tijdens de shoot.

Onze website biedt uitgebreide informatie over onze newborn fotoshoots, inclusief prijzen en pakketten. Neem gerust een kijkje en ontdek de mogelijkheden. We begrijpen dat je veel vragen kunt hebben, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van een onvergetelijke newborn fotoshoot.

 

Het is het beste om je newborn fotoshoot te reserveren tijdens je zwangerschap, bij voorkeur rond de 20e week, om ervoor te zorgen dat we een geschikte datum kunnen vinden na de geboorte. Voor de mooiste resultaten worden pasgeboren baby's het best gefotografeerd binnen de eerste twee weken na de geboorte, wanneer ze nog lekker slapen en gemakkelijk in schattige poses kunnen worden gelegd. Op deze manier kunnen we de tere, pasgeboren kenmerken vastleggen voordat ze beginnen te veranderen.

newbornshoot Rotterdam

Download  
Jouw
 Newborn
 Magazine  

De shoot ervaring is een unieke persoonlijke fotoreportage met waanzinnige mooie beelden. Het is veel meer dan alleen wat foto’s.  Deze investering die je doet is vanaf €375,-
Voor alle tarieven download je het Newbornmagazine

WAAROM BIJ ONS ?

  • Professionele en ervaren newborn fotograaf: Bij Fancyshootz Photography ben je verzekerd van een ervaren newborn fotograaf die gespecialiseerd is in het vastleggen van de meest kostbare momenten van je pasgeboren baby. We begrijpen de gevoeligheid en de kwetsbaarheid van deze periode en zorgen voor een professionele aanpak.

  • Volledig verzorgde shoot: Maak je geen zorgen over de organisatie en voorbereiding van de fotoshoot. Bij Fancyshootz Photography wordt de newbornshoot volledig verzorgd, zodat je zonder omkijken kunt genieten. We regelen de props, accessoires en eventuele benodigdheden, zodat jij je kunt richten op het koesteren van deze bijzondere momenten.

  • Veiligheid en comfort: De veiligheid en het comfort van je baby hebben onze hoogste prioriteit. We hebben ruime ervaring met het werken met pasgeborenen en zorgen voor een ontspannen en veilige omgeving tijdens de fotoshoot. Je kunt erop vertrouwen dat we zorgvuldig en liefdevol te werk gaan, met oog voor de behoeften van je kleintje.

  • Creatieve en persoonlijke aanpak: We begrijpen dat elke baby uniek is en elk gezin zijn eigen stijl en voorkeuren heeft. Daarom streven we ernaar om een creatieve en persoonlijke aanpak te bieden bij elke newbornshoot. We luisteren naar je wensen, bespreken de gewenste stijl en accessoires, en creëren zo een gepersonaliseerde ervaring die perfect aansluit bij jouw visie.

  • Blijvende herinneringen: Een newbornshoot bij Fancyshootz Photography zorgt voor blijvende herinneringen die je voor altijd kunt koesteren. We leggen niet alleen prachtige beelden vast, maar ook de emoties, de liefde en de onschuld van je pasgeboren baby. Deze kostbare momenten worden vereeuwigd in tijdloze foto's die je keer op keer kunt bekijken en koesteren.

bottom of page