top of page

Exclusieve Fine Art Cakesmash

Cakesmash shoot Leiden, Alphen aan den Rijn,Den-haag en omstreken

Award winning newborn fotograaf Den Haag,Leiden en Alphen aan den Rijn

Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde snoetjes. Bij een cakesmash fotoshoot mag het allemaal!

Welkom bij Fancyshootz Photography, dé specialist op het gebied van Cakesmash fotoshoots en Cakesmash fotografie. Ben je op zoek naar een unieke en feestelijke manier om de eerste verjaardag van je kleintje te vieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze Cakesmash fotoshoots zijn speciaal ontworpen om onvergetelijke herinneringen te creëren. Laat je kleintje genieten van een kleurrijk decor, een prachtige taart en een speelse fotosessie. Het is een geweldige manier om de persoonlijkheid en het plezier van je kind vast te leggen.

Bij Fancyshootz Photography begrijpen we dat elke Cakesmash fotoshoot uniek moet zijn. Daarom bieden we een gepersonaliseerde aanpak, waarbij we samen met jou de perfecte setting en thema kiezen. wij zorgen ervoor dat de fotoshoot volledig aansluit bij jouw wensen.

Alsprofessionele fotograaf heb ik ruime ervaring in Cakesmash fotografie en weet precies hoe de vrolijke en spontane momenten van je kind kan vastleggen. We creëren prachtige beelden die je voor altijd zult koesteren.

Bij Fancyshootz Photography zorgen we ervoor dat je Cakesmash fotoshoot volledig verzorgd wordt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken. We hebben een uitgebreid assortiment aan accessoires, decoraties en outfits om de fotoshoot tot in de puntjes te stylen. 

Ben je klaar om een onvergetelijke Cakesmash fotoshoot te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer je plek. Laat ons je helpen om de vreugde en het plezier van deze bijzondere mijlpaal vast te leggen in prachtige beelden. Fancyshootz Photography staat voor je klaar!

"Op advies van een vriendin een zwangerschapsshoot geboekt bij Fancyshootz photography. Super vriendelijk, professioneel en flexibel, een absolute aanrader! Kan niet wachten op de newbornshoot!"

 -  Marijn van Amstel

Ervaringen

 • Op welke leeftijd kan een newborn sessie het beste gepland worden?
  Binnen de 6-30 dagen na de geboorte (gerekend vanaf de uitgerekende bevallingsdatum) zal de sessie doorgaan. Tijdens de eerste levensdagen slaapt jullie baby’tje nog veel en diep. Hij/zij is nog heel flexibel en neemt makkelijker houdingen aan die mooi zijn om te fotograferen.
 • Waar zal de sessie doorgaan?
  De sessie zal doorgaan in onze studio te Zoeterwoude. Hier maak ik een fotoreportage van jullie kleine spuit. Er is een uitgebreid aanbod aan accessoires, achtergronden, haarbandjes, mutsjes,… aanwezig in de studio. Kortom alles wat nodig is voor een geslaagde reportage.
 • Wanneer kunnen jullie het beste reserveren?
  Het is aan te raden om zo snel mogelijk tijdens je zwangerschap een newborn sessie te reserveren. Dit om zeker te zijn van een plekje in mijn agenda en om teleurstelling te voorkomen. Omdat ik parttime fotografeer kan ik maar een beperkt aantal reserveringen kwijt in mijn agenda. Wanneer jullie lastminute willen boeken kan het zijn dat ik geen ruimte meer heb in mijn agenda. Al zal ik natuurlijk mijn uiterste best doen om jullie alsnog een plekje te geven.
 • Kan er ook een foto van het gezin gemaakt worden?
  Dit kan zeker! we maken foto's van het gezin en ook foto's met Broers en/of zussen kunnen niet ontbreken.
 • Hoelang zal de sessie duren?
  De sessie duurt gemiddeld 2 tot 3 uur. Deze tijd is inclusief het voeden en verschonen van jullie kindje. Ik werk met veel geduld en neem dan ook graag de tijd die jullie kindje nodig heeft en de tijd die jullie een mooie gevarieerde galerij zal opleveren.
 • Hoe voor te bereiden op de sessie?
  Voorafgaand aan de sessie ontvangen jullie van mij een uitgebreide informatie brief over hoe ik tewerk ga tijdens de sessie en hoe jullie zich kunnen voorbereiden. Hiermee probeer ik jullie vooraf zo goed mogelijk te informeren. Het is voor mij heel belangrijk dat jullie naast mooie foto’s, ook een fijne ervaring hebben tijdens de sessie en kunnen genieten van het moment!
 • Hebben jullie nog vragen?
  Indien jullie nog meer vragen hebben over een newborn sessie mogen mij natuurlijk ook altijd vrijblijvend contacteren via whatsapp of via het contactformulier.
 • Zijn jullie overtuigd en willen jullie graag reserveren?
  Vul het reserveringsformulier in! Zodra ik jullie mail ontvangen heb krijgen jullie van mij een bevestiging toegestuurd en een mail met aanvullende informatie.
bottom of page