Exclusieve Fine Art Cakesmash

Cakesmash shoot Leiden, Alphen aan den Rijn,Den-haag en omstreken

Award winning newborn fotograaf Den Haag,Leiden en Alphen aan den Rijn

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/40

Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde snoetjes. Bij een cakesmash fotoshoot mag het allemaal!

De eerste verjaardag van je kind is toch wel héél speciaal en ook dit moet vastgelegd worden met een Cake Smash! Met een mooie taart die je kleine helemaal mag smashen, maken we de leukste en de meest spontane foto's. Alles mag tijdens de shoot!
Met een vrolijke cakesmash fotoshoot leg ik de ondeugende fase van je peuter vast op camera zodat je hier met een glimlach weer aan terug kunt denken. Zo zie je de eerste waggelende stapjes van je kleintje weer voor je en die schaterlach op de foto zal niet snel uit je geheugen verdwijnen.
Wil je meer lezen over onze werkwijze en tarieven?
Bij een Cakesmash Fotoshoot wordt alles voor jullie geregeld. Vooraf bespreken we welke kleuren/thema setting je wilt. (Jullie kunnen ook nog even inspiratie op doen op mijn portfolio pagina). De setting, taart, ballonnen, slinger voor alles wordt gezorgd en precies zoals jullie het graag willen. Daarom is ook iedere setting uniek en custom-made gemaakt voor jullie.
Als laatste sluiten we spetterend af met een schuim of melkbadje met fruit of bloemen naar wens.
​​
Melkbadje met bloemen of fruit
2 kleding wissels
inclusief taart
inclusief custom setting

Werkwijze

Hoe gaan we te werk...
 

Vooraf bespreken we al jullie wensen telefonisch of via mail en plannen we Jouw  fotoshoot in. Je krijgt alle persoonlijke aandacht om ervoor te zorgen dat je foto's precies zijn hoe jij het wilt.

Reportage kosten
 

De high end reportage kosten bestaat uit een uitgebreide exclusieve sessie met expertise, geduld, materialen en een kundige nabewerking. Er wordt alle tijd genomen om jou de ultieme shoot ervaring te laten beleven. 
Let op de reportage kosten zijn exclusief foto's

 

Kies direct jouw foto's
 

Om jullie digitale herinnering tastbaar te maken, heb ik diverse high end fotoproducten geselecteerd wij werken met producten van kwaliteit. Na de fotoshoot zal ik jullie diverse mogelijkheden laten zien, waaruit een keuze gemaakt kan worden. Zo blijven jullie prachtige foto's voor altijd bestaan.

 

Reportage kosten

 


De shoot ervaring is een unieke persoonlijke fotoreportage met waanzinnige mooie beelden. Het is veel meer dan alleen wat foto’s.  Deze investering die je doet is maar €225!
Jouw allermooiste albums, wall art en foto’s kies je na de fotoshoot uit en zijn niet bij deze prijs inbegrepen. 
 

"Op advies van een vriendin een zwangerschapsshoot geboekt bij Fancyshootz photography. Super vriendelijk, professioneel en flexibel, een absolute aanrader! Kan niet wachten op de newbornshoot!"

 -  Marijn van Amstel

Ervaringen