top of page

Exclusieve Fine Art Cakesmash

Cakesmash shoot Leiden, Alphen aan den Rijn,Den-haag en omstreken

Award winning newborn fotograaf Den Haag,Leiden en Alphen aan den Rijn

Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde snoetjes. Bij een cakesmash fotoshoot mag het allemaal!

Welkom bij Fancyshootz Photography, dé specialist op het gebied van Cakesmash fotoshoots en Cakesmash fotografie. Ben je op zoek naar een unieke en feestelijke manier om de eerste verjaardag van je kleintje te vieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze Cakesmash fotoshoots zijn speciaal ontworpen om onvergetelijke herinneringen te creëren. Laat je kleintje genieten van een kleurrijk decor, een prachtige taart en een speelse fotosessie. Het is een geweldige manier om de persoonlijkheid en het plezier van je kind vast te leggen.

Bij Fancyshootz Photography begrijpen we dat elke Cakesmash fotoshoot uniek moet zijn. Daarom bieden we een gepersonaliseerde aanpak, waarbij we samen met jou de perfecte setting en thema kiezen. wij zorgen ervoor dat de fotoshoot volledig aansluit bij jouw wensen.

Alsprofessionele fotograaf heb ik ruime ervaring in Cakesmash fotografie en weet precies hoe de vrolijke en spontane momenten van je kind kan vastleggen. We creëren prachtige beelden die je voor altijd zult koesteren.

Bij Fancyshootz Photography zorgen we ervoor dat je Cakesmash fotoshoot volledig verzorgd wordt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken. We hebben een uitgebreid assortiment aan accessoires, decoraties en outfits om de fotoshoot tot in de puntjes te stylen. 

Ben je klaar om een onvergetelijke Cakesmash fotoshoot te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer je plek. Laat ons je helpen om de vreugde en het plezier van deze bijzondere mijlpaal vast te leggen in prachtige beelden. Fancyshootz Photography staat voor je klaar!

"Op advies van een vriendin een zwangerschapsshoot geboekt bij Fancyshootz photography. Super vriendelijk, professioneel en flexibel, een absolute aanrader! Kan niet wachten op de newbornshoot!"

 -  Marijn van Amstel

Ervaringen

bottom of page