top of page

Exclusieve Fine Art Zwangerschapshoot

 Zwangerschap shoot Leiden, Alphen aan den Rijn,Den-haag en omstreken

Award winning newborn fotograaf Den Haag,Leiden en Alphen aan den Rijn

Wat geweldig nieuws voor jullie! Het is waarschijnlijk dat je zwanger bent en op zoek bent naar meer informatie over een zwangerschapsshoot. Allereerst wil ik zeggen dat ik hoop dat je tot nu toe een fijne zwangerschap hebt en dat je je heel speciaal mag voelen.

Als fotograaf heb ik het voorrecht gehad om zoveel prachtige pasgeborenen vast te leggen, maar een zwangerschapsshoot is het begin van jullie reis. Alle hobbels zijn mooi, of ze nu groot, klein, met striae zijn... allemaal zijn ze uniek en bijzonder. Ik begrijp dat veel vrouwen zich een beetje nerveus voelen voordat ze naar mij komen, maar maak je geen zorgen, want ik beloof je de beste ervaring.

Bij mijn zwangerschapsshoots zorg ik ervoor dat alles volledig verzorgd wordt. Ik heb een client closet met een prachtige selectie jurken en doeken waar je gebruik van kunt maken. Je hebt de vrijheid om de outfits te kiezen die bij jou passen en waarmee je je comfortabel voelt. Ik wil dat je je tijdens de shoot helemaal op je gemak voelt en straalt in de outfits die jouw zwangerschap op een mooie manier accentueren.

Om de ervaring nog specialer te maken, bied ik ook de mogelijkheid om visagie erbij te boeken. Een professionele visagist kan je helpen om je natuurlijke schoonheid te benadrukken en je extra zelfvertrouwen te geven tijdens de shoot. Dit is een geweldige manier om jezelf te verwennen en jezelf helemaal klaar te maken voor de foto's.

Mijn doel is om vrouwen te inspireren van zichzelf te houden en hun innerlijke godin te vinden. Tijdens de zwangerschap doet je lichaam ongelooflijke dingen, en terwijl je deze veranderingen doormaakt, wil ik tijdloze beelden creëren die je laten stralen.

Ik ben zo gepassioneerd over zwangerschapsportretten. Ik hou van de schoonheid van het vrouwelijk lichaam en hoe de band met het moederschap je dingen kan laten voelen die je nog nooit eerder hebt gevoeld. Het is jouw kracht die je door deze maanden heen helpt, en ik zou graag die speciale tijd voor je vastleggen, zodat je er voor altijd op terug kunt kijken door middel van de kunst van fotografie.

Dit is het moment om aan JOU te denken, want zodra dit kleine wondertje geboren is, hoef je alleen nog maar aan hen te denken. Dus neem even de tijd om jezelf te verwennen, je schoonheid te vieren en je zwangerschap te omarmen. Ik sta klaar om deze bijzondere fase voor altijd vast te leggen.

Dus laat ons jullie begeleiden tijdens deze prachtige reis. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer een zwangerschapsfotoshoot bij Fancyshootz Photography. Samen creëren we een waardevolle herinnering aan jullie zwangerschap.

IMG_6641-bewerkt.jpg
bottom of page