Exclusieve Fine Art Zwangerschapshoot

 Zwangerschap shoot Leiden, Alphen aan den Rijn,Den-haag en omstreken

Award winning newborn fotograaf Den Haag,Leiden en Alphen aan den Rijn

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/27

Wat een fantastisch nieuws voor jullie! Je bent waarschijnlijk zwanger en jullie zoeken meer informatie over een zwangerschap shoot. Wij hopen dat je tot nu toe een fijne zwangerschap hebt en je je heel speciaal mag voelen.

Ik fotografeer zoveel prachtige pasgeborenen en veel mensen denken dat dit alles is wat ze nodig hebben, maar een bump-sessie is het begin van je reis. Alle hobbels zijn mooi; groot, klein, striae ... allemaal. De meeste vrouwen voelen zich een beetje nerveus voordat ze naar mij toe komen, maar maak je geen zorgen, want je staat op het punt de beste ervaring te hebben.
Het is het beste om dit soort sessies te doen als je rond de 30-34 weken bent.
Ik bied geweldige jurken en ik ben ervan overtuigd dat ik je een fantastisch gevoel zal geven.
Wees TROTS, voel je GEWELDIG en omarm je lichaam.

Mijn doel is om vrouwen te inspireren om van zichzelf te houden en hun innerlijke Godin te vinden. Tijdens de zwangerschap doet je lichaam ongelooflijke dingen, dus terwijl je deze veranderingen doormaakt, streef ik ernaar om tijdloze beelden te maken die je doen stralen.

Ik ben zo gepassioneerd door zwangerschapsportretten, ik hou ervan hoe mooi het vrouwelijk lichaam is en hoe die moederschapsband je dingen kan laten voelen die je nog nooit eerder hebt gevoeld. Het is je kracht die je door deze maanden heen helpt en ik zou graag die tijd voor je vastleggen om voor altijd terug te kijken door middel van de kunst van fotografie.

Dit is het moment om aan JOU te denken, want zodra dit kleine mensje is geboren, hoef je alleen maar aan hen te denken.

Werkwijze

Hoe gaan we te werk...
 

Vooraf bespreken we al jullie wensen telefonisch of via mail en plannen we Jouw  fotoshoot in. Je krijgt alle persoonlijke aandacht om ervoor te zorgen dat je foto's precies zijn hoe jij het wilt.

Reportage kosten
 

De high end reportage kosten bestaat uit een uitgebreide exclusieve sessie met expertise, geduld, materialen en een kundige nabewerking. Er wordt alle tijd genomen om jou de ultieme shoot ervaring te laten beleven. 
Let op de reportage kosten zijn exclusief foto's

 

Kies direct jouw foto's
 

Om jullie digitale herinnering tastbaar te maken, heb ik diverse high end fotoproducten geselecteerd wij werken met producten van kwaliteit. Na de fotoshoot zal ik jullie diverse mogelijkheden laten zien, waaruit een keuze gemaakt kan worden. Zo blijven jullie prachtige foto's voor altijd bestaan.

 

Reportage kosten

 


De shoot ervaring is een unieke persoonlijke fotoreportage met waanzinnige mooie beelden. Het is veel meer dan alleen wat foto’s.  Deze investering die je doet is maar €225!
Jouw allermooiste albums, wall art en foto’s kies je na de fotoshoot uit en zijn niet bij deze prijs inbegrepen. 
 
IMG_6641-bewerkt.jpg