top of page

Exclusieve Fine Art Newborn Shoot

 Newbornfotograaf Leiden, Alphen aan den Rijn,Den-haag en omstreken

Award winning newborn fotograaf Den Haag,Leiden en Alphen aan den Rijn

 Jouw baby in de beste handen 

Welkom bij onze professionele newborn fotografie studio! Wij zijn gespecialiseerd in het vastleggen van de meest kostbare momenten van pasgeboren baby's. Met onze ervaring en passie voor newborn fotografie streven we ernaar om unieke en adembenemende foto's te creëren die je voor altijd zult koesteren.

Onze newborn fotoshoots zijn zorgvuldig samengesteld om de schoonheid en tederheid van je baby vast te leggen. Als deskundige newborn fotograaf begrijpen we de waarde van dit bijzondere moment in je leven. Daarom nemen we de tijd om je baby te leren kennen en een ontspannen en veilige omgeving te creëren voor de shoot.

Onze newborn fotografie sessies worden afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. We bieden een verscheidenheid aan prachtige props en accessoires om de foto's nog meer speciaal te maken.

Bij het boeken van een newborn fotoshoot bij ons, profiteer je van onze expertise en toewijding aan kwaliteit. We werken met professionele apparatuur en beheersen de technieken om je baby op de meest liefdevolle en zorgzame manier vast te leggen. We begrijpen dat veiligheid voorop staat, daarom volgen we strikte hygiëne- en veiligheidsprotocollen tijdens de shoot.

Onze website biedt uitgebreide informatie over onze newborn fotoshoots, inclusief prijzen en pakketten. Neem gerust een kijkje en ontdek de mogelijkheden. We begrijpen dat je veel vragen kunt hebben, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van een onvergetelijke newborn fotoshoot.

Kies voor een ervaren newborn fotograaf die begrijpt hoe belangrijk dit moment voor je is. Met onze focus op newborn fotografie en onze passie voor het vastleggen van de schoonheid van pasgeboren baby's, bieden wij de perfecte ervaring voor jou en je kleintje.

 

  • Professionele en ervaren newborn fotograaf: Bij Fancyshootz Photography ben je verzekerd van een ervaren newborn fotograaf die gespecialiseerd is in het vastleggen van de meest kostbare momenten van je pasgeboren baby. We begrijpen de gevoeligheid en de kwetsbaarheid van deze periode en zorgen voor een professionele aanpak.

  • Volledig verzorgde shoot: Maak je geen zorgen over de organisatie en voorbereiding van de fotoshoot. Bij Fancyshootz Photography wordt de newbornshoot volledig verzorgd, zodat je zonder omkijken kunt genieten. We regelen de props, accessoires en eventuele benodigdheden, zodat jij je kunt richten op het koesteren van deze bijzondere momenten.

  • Veiligheid en comfort: De veiligheid en het comfort van je baby hebben onze hoogste prioriteit. We hebben ruime ervaring met het werken met pasgeborenen en zorgen voor een ontspannen en veilige omgeving tijdens de fotoshoot. Je kunt erop vertrouwen dat we zorgvuldig en liefdevol te werk gaan, met oog voor de behoeften van je kleintje.

  • Creatieve en persoonlijke aanpak: We begrijpen dat elke baby uniek is en elk gezin zijn eigen stijl en voorkeuren heeft. Daarom streven we ernaar om een creatieve en persoonlijke aanpak te bieden bij elke newbornshoot. We luisteren naar je wensen, bespreken de gewenste stijl en accessoires, en creëren zo een gepersonaliseerde ervaring die perfect aansluit bij jouw visie.

  • Blijvende herinneringen: Een newbornshoot bij Fancyshootz Photography zorgt voor blijvende herinneringen die je voor altijd kunt koesteren. We leggen niet alleen prachtige beelden vast, maar ook de emoties, de liefde en de onschuld van je pasgeboren baby. Deze kostbare momenten worden vereeuwigd in tijdloze foto's die je keer op keer kunt bekijken en koesteren.

Reserveer vandaag nog een newbornshoot bij Fancyshootz Photography en laat ons je helpen bij het vastleggen van deze unieke fase in het leven van je baby. We zorgen voor een volledig verzorgde ervaring, waarbij jij je geen zorgen hoeft te maken. Creëer blijvende herinneringen zonder omkijken en geniet van de prachtige foto's die je voor altijd zult koesteren.

.

Hoe gaan we te werk...
 

Na je reservering ontvang je een e-mail met een bevestiging. Om de reservering en het plekje in mijn agenda definitief te maken word de aanbetaling direct na het maken van de reservering betaald. 

Alle aandacht
 

Vooraf bespreken we al jullie wensen telefonisch of via mail en plannen we Jouw  fotoshoot in. Je krijgt alle persoonlijke aandacht om ervoor te zorgen dat je foto's precies zijn hoe jij het wilt.

Kies direct jouw foto's
 

Binnen 24 uur na de shoot kun je je geweldige foto's bekijken via een privé online galerij.De uitgekozen foto's worden binnen 20 dagen bewerkt en digitaal geleverd. Fotoproducten worden binnen 4 weken geleverd.  


 
bottom of page