Exclusieve Fine Art Newborn Shoot

 Newbornfotograaf Leiden, Alphen aan den Rijn,Den-haag en omstreken

Award winning newborn fotograaf Den Haag,Leiden en Alphen aan den Rijn

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/32

Jouw ultieme eerste shoot ervaring met jouw baby 

Newborn sessies zijn zo speciaal en geweldig. Dit ongelooflijke klein mensje dat je zojuist hebt gecreëerd, zo onschuldig en puur, is plotseling hier in je armen. Als moeder van drie prachtige meisjes, weet ik dat het deze eerste paar weken zijn waar je niet genoeg van krijgt, maar toch gaan zo, zo snel. Ineens zijn ze uit hun pakjes gegroeid en is die newborn fase verdwenen.

Het creëren van prachtig gestileerde portretten van je pasgeboren baby is iets waar ik me in heb gespecialiseerd sinds ik bijna 8 jaar geleden met mijn fotografie begon. Het fotograferen van de newborn fase voor ouders is iets wat mij enorm heeft gefascineerd en me zoveel plezier heeft gegeven om te doen. Er gaat echt niets boven het hebben van dit mooie moment in de tijd bevroren en aan je muur om voor altijd te koesteren.

Mijn newborn sessies bestaan ​​uit een variatie van ingepakte en prop poses. Foto's van je baby alleen en van broers en zussen. Foto's die zich richten op de connectie met jullie baby en als laatste worden er ook familiefoto's genomen. Er worden jurken en baby-outfits verstrekt om die tijdloze portretten te creëren.

Werkwijze

Hoe gaan we te werk...
 

Vooraf bespreken we al jullie wensen telefonisch of via mail en plannen we Jouw  fotoshoot in. Je krijgt alle persoonlijke aandacht om ervoor te zorgen dat je foto's precies zijn hoe jij het wilt.

Reportage kosten
 

De high end reportage kosten bestaat uit een uitgebreide exclusieve sessie met expertise, geduld, materialen en een kundige nabewerking. Er wordt alle tijd genomen om jou de ultieme shoot ervaring te laten beleven. 
Let op de reportage kosten zijn exclusief foto's

 

Kies direct jouw foto's
 

Om jullie digitale herinnering tastbaar te maken, heb ik diverse high end fotoproducten geselecteerd wij werken met producten van kwaliteit. Na de fotoshoot zal ik jullie diverse mogelijkheden laten zien, waaruit een keuze gemaakt kan worden. Zo blijven jullie prachtige foto's voor altijd bestaan.

 

Reportage kosten

 


De shoot ervaring is een unieke persoonlijke fotoreportage met waanzinnige mooie beelden. Het is veel meer dan alleen wat foto’s.  Deze investering die je doet is maar €295!
Jouw allermooiste albums, wall art en foto’s kies je na de fotoshoot uit en zijn niet bij deze prijs inbegrepen. 
 

Gratis Newborn Magazine

Het kiezen van de Newbornfotograaf voor jouw baby kan lastig zijn.  Welke fotograaf heeft de stijl die je mooi vindt? Wiens werk spreekt je het meest aan?Hoeveel ervaring heeft de fotograaf? Wordt er in een studio gewerkt of aan huis?  En welke investering vraagt het?

Download het GRATIS Newborn Magazine vol met informatie over een Newborn fotoshoot bij fancyshootz photography. Met onder andere kledingtips, de manier waarop we werken en de tarieven. Download de PDF direct.

3.png