Geposeerde newborn shoot in warme kleuren

 Newbornfotograaf Leiden, Alphen aan den Rijn,Den-haag en omstreken

Award winning newborn fotograaf Den Haag,Leiden en Alphen aan den Rijn

Eén van de mooiste momenten als ouder is het verwelkomen van je kleine lieve baby. Dit bijzondere moment wil je natuurlijk in zijn puurste vorm vastleggen! Ik geloof in natuurlijke en pure foto's van pasgeboren baby's. Tijdens jouw baby shoot creëer ik naast prachtige beelden van je baby ook een hele fijne ervaring. Ik probeer daarom goed aan te voelen wat jullie en jullie kindje wel of niet prettig vinden. In mijn fotostudio in Leiden is er een comfortabele zithoek aanwezig waar jullie rustig van een kopje koffie of thee kunnen genieten. Ik maak de foto's en poseer jullie kindje, maar jullie hebben de regie zo zorgen we samen voor een fijne tijd. 

 

 

IMG_7293-bewerkt.jpg
_H4A9263-bewerkt.jpg

Ik ben professioneel newbornfotograaf in Den Haag, leiden Alphen aan den Rijn en omstreken en weet dus precies wat veilig is. Ik heb ook met meerdere foto's internationaal awards mogen ontvangen voor de mooiste newborn foto's. Daarnaast is mijn  studio ingericht met prachtige luxe accessoires, in mooie warme zachte kleuren. Tijdens een newbornshoot wissel ik met verschillende settings af en achteraf kies je zélf welke foto’s je het mooiste vindt. Natuurlijk maak ik ook foto’s van jullie pasgeboren baby met broer of zus, papa en mama en van jullie samen.

OP TIJD RESERVEREN

Ik ben newborn fotograaf in Den Haag, Leiden Alphen aan den Rijn en omstreken, maar ontvang klanten uit heel Nederland en België. Je moet je newbornshoot dan ook al tijdens de zwangerschap reserveren, anders is er kans dat er geen plek meer is. Ben je al bevallen en wil je toch last minute graag een newbornshoot reserveren stuur mij een berichtje om te kijken wat mogelijk is. Mijn stijl is warm zacht en puur. Meer weten over de pakketten en prijzen? Download het gratis Newborn magazine

 

Jouw foto's zijn het waard!

Met veel liefde en passie verzorg ik jouw Newborn fotoshoot. Ik geloof er dan ook in dat je jouw beelden moet bewaren en preserveren voor later. Daar ga ik je bij helpen! Dat is dan ook precies de reden dat ik een aantal pakketten met prachtige albums voor je heb samengesteld. Want zeg nou eerlijk wie kijkt er over 20 jaar nog naar een bestand op de computer? Jouw newborn foto's verdienen het om in een mooi album terecht te komen.

Investering

IMG_0927-bewerkt-2.jpg

Verschillende pakketten 

Newborn mini

  • Shoot in de studio met keuze uit alle luxe unieke accessoires 

  • Alle ruwe foto's in een galerij om zelf te kiezen 

  • Mijn expertise 

  • 3 digitale foto's naar keuze zonder logo

  •  Foto's met papa en mama of hele gezin

  • gebruik van kleding voor mama boer of zus

  • Mogelijkheid voor newbornshoot aan huis

€ 225

Award winning Newborn Fotograaf in Den Haag, Alphen aan den Rijn, Leiden en omstreken

newbornfotograaf Leiden

press to zoom

Newborn fotograaf Alphen aan den Rijn

press to zoom

Newborn shoot Alphen aan den Rijn

press to zoom

newbornfotograaf Leiden

press to zoom
1/4

"Newborn shoot gedaan bij newborn fotograaf Leila in Leiden met prachtige baby foto's als resultaat. Wij zijn er zeer blij mee. Absoluut een aanrader om bij newborn fotograaf Fancyshootz een Newborn shoot te laten maken van je kleine prins of prinses. Ik heb deze Newborn shoot cadeau gekregen. Ik heb dit als een fijne professionele newbornshoot ervaren. Je kunt zien dat zij dit al jaren met plezier doet. Tevens gaf zij mij en de baby een vertrouwd gevoel. De baby foto's zijn super mooi geworden. Ik kan haar bij iedereen aanraden." Groetjes Dalila

DALILA

Gratis Newborn Magazine

uitgebreide informatie en tips

_H4A9724-bewerkt.jpg