Baby& kind fotoshoot

Je kind zal tijdens de eerste levensjaren grote sprongen maken. Leg deze schattige mijlpalen vast met onze prachtige portretten. Tijdens deze sessie leggen wij op een speelse en plezierige manier de leukste momenten vast!

Award winning kinderfotograaf

babyfoto's Alphen aan den Rijn9_IMG_7566bewerkt2(1).jpg

"Super mooie foto's!

Zeker een aanrader!"

 

Collinda Prook

HOE WERKT HET?

◆      Waar 

De baby/kind shoot vindt plaats in onze studio in de Rijneke Boulevard Zoeterwoude-Rijndijk. Onze studio is van alle gemakken voorzien om jullie een fijne ervaring te kunnen geven. Wij komen in overleg ook aan huis.

 

◆      Waneer

Het is nooit te laat om foto's van je kind vast te leggen. Elk baby kan voor deze shoot vanaf  drie maanden gefotografeerd worden. 

◆    Hoe voor te bereiden

Voorafgaand aan de sessie ontvang je een PDF met details hoe je je voor de shoot kan voorbereiden. Het is belangrijk dat je de simpele stappen volgt om ervoor te zorgen dat zowel jij als je baby/kind klaar zijn voor de fotosessie. 

◆      PROPS

Wij bieden een enorme selectie van hoogwaardige props; handgemaakt hoofdbanden, hoeden, dekens, wraps, rompertjes, jurkjes, pakjes, manden, kratten en houten kommen. Alleen het allerbeste voor je kind. Voordat je komt bespreken we welke props jij wil gebruiken. De fotosessie wordt dan volledig gestyled en voorbereid vóór jou aankomst

◆      WAT KAN JE NA JE SESSIE VERWACHTEN

Na de fotoshoot selecteren wij met veel zorg de mooiste foto's.  Deze worden professioneel nabewerkt. Om goede kwaliteit te kunnen leveren ontvang je na twintig dagen een persoonlijke link naar je eigen online privé galerij waar je de mooiste foto's kan selecteren. Afhankelijk van je gekozen pakket maak je een selectie van de foto's die jij graag wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat je deze snel en in hoge resolutie zonder logo ontvangt. 

◆      KOSTEN BABY/KIND FOTOGRAFIE

Afhankelijk van je budget bieden wij verschillende pakketten aan.  Je investering kan je  middels onze prachtige fotoportretten altijd terugzien en herbeleven.

 

◆       RESERVERING

Via ons contactformulier kan je eenvoudig je baby/kind shoot boeken. Binnen 24 uur ontvang je een reactie met de beschikbare data's. 

INVESTERING

Kinderfotograaf in Leiden

Brons

◆ 5 digitale foto's

◆ Professionele Nabewerking 

◆ Achtergronden en props

◆ Fotoshoot in de studio of buitenlocatie

€ 175,-

6 maanden fotoshoot

Zilver

◆ 15 digitale foto's

◆ Professionele Nabewerking 

◆ Achtergronden en props

◆ Fotoshoot in de studio of buitenlocatie

◆ 1 fotoprint 20x30 naar keuze

€ 250,-

potretfoto's  voor kinderen

Gold

◆ Alle digitale foto's  

◆ Professionele Nabewerking 

◆ Achtergronden en props

◆ Fotoshoot in de studio of buitenlocatie

◆Luxe album 15x15 cm

€ 350